K1 i Boks

(VIDEO) ‘Očekujte najgore, pripremite se za najgore‘: Pogledajte Gloryjevu najavu za meč Harija i ‘Reema‘

Badr Hari i Alistair Overeem

 Screenshot (youtube, Glory)
Dvojica velikana borilačkog sporta ovog vikenda će se po treći put međusobno obračunati

‘‘Očekujte najgore, pripremite se za najgore‘‘, riječi su Alistaira Overeema kojima započinje Gloryjev ‘‘trailer‘‘ za ogroman kickboksački meč koji nas čeka ovog tjedna.

‘‘Testirat ću njegovu volju za pobjedom‘‘, početne su riječi Badra Harija s kojim će se Alistair Overeem ovog vikenda obračunati treći put u svojoj karijeri.

Hari i Overeem prvi put su se borili još krajem 2008. godine, a nokautom u prvoj rundi slavio je ‘‘Reem‘‘. Revanš je uslijedio godinu dana kasnije, a Hari je slavio u revanšu, također u prvoj rundi. Gotovo identično su potrajala oba meča. Alistair je do pobjede došao naon 127 sekundi, a Hari je trebao 134 sekunde.

Sada, gotovo trinaest godina nakon drugog međusobnog obračuna, Hari i Overeem predvodit će Glory: Collision 4 event i zaključit će trilogiju. S obzirom da je 1-1 u pobjedama, ovaj meč itekako ima smisla, iako Overeem u kickboksu nije nastupao od kraja 2010. godine.

U subotu navečer ‘‘Reem‘‘ će odraditi svoj povratnički meč kad je kickboks u pitanju, a Badr Hari tražit će prvu pobjedu još od osmog mjeseca 2015. godine i pobjede nad Ismaelom Londtom. Iako je Hari bio aktivan i odradio je šest mečeva nakon toga, upisao je četiri poraza i dva ‘‘no contesta‘‘.

Niti ‘‘Reem‘‘, niti Hari nisu na vrhuncima svojih karijera i forme, ali svejedno se radi o spektakularnom meču koji ne smijete propustiti. Gloryjev event započinje u subotu (8.10.) od 20:00h, a ususret nadolazećem spektaklu, zagrijte se kratkom, ali vrlo zanimljivom najavom koja se nalazi pri dnu ovog teksta.

Linker
20. travanj 2024 02:19