K1 i Boks

(VIDEO) Alistair Overeem: ‘Zabit ću posljednji čavao u lijes Badra Harija‘

Alistair Overeem

 Screenshot (youtube, Glory Kickboxing)
Odao mu priznanje kao legendi i veteranu, ali smatra da je u subotu njegov kraj

Badr Hari i Alistair Overeem. Dvije legende borilačkog sporta, sve skupa imaju preko 200 profesionalnih borbi, a ovog vikenda ponovno ćemo ih gledati kako dijele ring u njihovom trećem međusobnom meču.

Prvi puta su se susreli na Staru godinu 2008. godine u legendarnoj Saitama Super Areni, a pobjedu je tada odnio Overeem nokautiravši Harija lijevim krošeom. Godinu dana kasnije u Yokohama Areni Hari je osvetio taj poraz i pobijedio tehničkim nokautom nakon što je dva puta Overeema bacio u nokdaun.

Veliki broj fanova očekuje vikend i Gloryjevu priredbu kako bi ova dva veterana napokon irzavnala račune, a o tome je progovorio i Overeem:

‘‘Znate, Badr je ratnik i legenda, no sada ćemo vidjeti kraj Badra Harija. Žao mi je zbog toga, ali to je ono što će se dogoditi. Ja ću biti taj koji će zabiti posljednji čavao u njegov lijes. U zadnje vrijeme mu ne ide dobro, no to su njegovi problemi. Ja sam radio za ovo i sve je postavljeno da pobijedim‘‘, rekao je Overeem.

‘‘Prijelaz na velike rukavice mi je došao prirodno. U UFC-u imamo male rukavice i drugačije sparinge, no samopouzdan sam jer imam cijeli paket koji to potvrđuje. Imam 42 godine ali sam u najboljoj formi života‘‘, zaključio je Overeem.

Ove subote nas očekuje borba ove dvije legende, te ju nemojte nipošto propustiti. Radi se o Glory Collision 4 priredbi, a ujedno ćemo gledati i četiri borbe za titulu.

Cijeli video pogledajte ispod:

Linker
26. travanj 2024 17:25