K1 i Boks

(VIDEO) Filip Hrgović prekinuo medijsku šutnju intrigantnim videouratkom: Totalno je promijenio imidž

Filip Hrgović

 SCREENSHOT/YOUTUBE (QUEENSBERRY PROMOTIONS) Screenshot/youtube (queensberry Promotions)
Očito je prijeko potrebni odmor odgovarao najboljem hrvatskom boksaču

Najbolji hrvatski boksač u zadnjem desetljeću Filip "El Animal" Hrgović (17-1, 14 KO) odlučio je prekinuti medijsku šutnju nakon svog prvog profesionalnog poraza koji se dogodio na samom početku lipnja ove godine u vreloj rijadskoj noći. Ispostavilo se da je Hrgović u najvećoj životnoj prilici ostao "kratak" protiv iznimno agilnog Daniela Duboisa koji je nedavno pred 100 tisuća ljudi "ugasio" favoriziranog Anthonyja Joshuu. Tu je priliku Britanac "zaradio" pobjedom nad našim boksačem koja mu je prvotno donijela status privremenog IBF prvaka, da bi ga dotična organizacija potom promovirala u "pravog" prvaka.

Cijela hrvatska javnost se preko noći "okrenula" protiv čovjeka koji je našoj zemlji donio brončano odličje s Olimpijskih igara u Riju 2016. godine gdje je teškaška konkurencija bila strahovito jaka. Mnogi su spekulirali o tome da se Hrgović nakon gotovo dva desetljeća bavljenja plemenitom vještinom zasitio iste, no današnjim videouratkom suptilno je poručio svim dežurnim kritičarima da neće odustati od svoje životne misije - samog trona svjetskog profesionalnog teškaškog boksa.

Video je nošen lajtmotivom poruke "Ponekad je tišina glasnija od urlika", a svi će primijetiti i njegovu novu frizuru koju do sada nismo imali prilike vidjeti.

"Summa summarum" - ono najvažnije za hrvatski boks je činjenica da se Hrgović doima još odlučnijim za ponovni napad na svjetsku titulu, a tehnički dio posla je na njegovom timu koji je predvođen Keithom Connellyjem, Željkom Karajicom i Gregom Smithom.

Linker
09. listopad 2024 08:06