K1 i Boks

(VIDEO) Emotivno u svlačionici poslije borbe, Johnny Fisher pokušao je utješiti Alena Babića

Alen Babić i Johnny Fisher

 Screenshot/Matchroom Boxing YouTube
Johnny Fisher je barem malo uspio olakšati teške trenutke kroz koje prolazi ‘‘Savage‘‘

Razočaravajuće je završila jučerašnja borba za Alena ‘‘Savage‘‘ Babića. Na sinoćnjoj priredbi u Copper Box areni u Londonu, hrvatski boksač je izgubio nokautom u prvoj rundi nakon svega 36 sekudni borbe.

Njegov protivnik, britanski boksač, Johnny ‘‘Romford Bull‘‘ Fisher, bio je suviše brz i precizan. Iako se pokazao nemilosrdnim u ringu, poslije borbe odlučio je odati poštovanje svojem suparniku.

Fisher je otišao do Babićeve svlačionice kako bi mu se zahvalio i uputio koju riječ utjehe. Britanac je pokazao pravo sportsko ponašanje i ljudskost u ovoj lijepoj gesti.

Na Babićevom licu se može vidjeti veliko razočaranje. Puno rada, treninga, krvi i znoja, a sve je završilo u svega nekoliko sekundi. Nije lako je to sve procesuirati, ali Fisher je barem malo uspio olakšati te teške trenutke.

‘‘Što god da sam rekao prije borbe...ma znaš sve, ti si dobar čovjek‘‘, rekao je Fisher u svlačionici poslije borbe. ‘‘Dogodi se, i ja sam očekivao istu stvar od tebe, znam da možeš udariti.‘‘

‘‘Nadam se da nikad nećeš biti u mojoj situaciji‘‘, rekao je Babić.

‘‘Nadam se da si dobro, prijatelju, i uvijek si dobrodošao u London i u moju kuću da dođeš pojesti nešto ili što god. Ti si dobar čovjek‘‘, zaključio je Fisher.

Linker
21. rujan 2024 00:58