K1 i Boks

Uskoro započinje Gloryjeva konferencija za medije u Zagrebu: Evo kako možete pogledati prijenos uživo

Antonio Plazibat

 Screenshot (youtube, Glory)
Ponajbolja kickboksačka organizacija danas gostuje u Hrvatskoj, a čeka nas jako zanimljiv program

Fantastičan Glory: Collision 5 event održat će se 17. lipnja (šesti mjesec) u Rotterdamu, a program priredbe predvodit će hrvatski teškaš Antonio Plazibat. Plazibat se u kroz proteklih godinu dana prometnuo u ponajveću zvijezdu organizacije, a na Glory: C5 eventu borit će se za status privremenog prvaka u teškoj kategoriji.

Nigerijac Tariq Osaro bit će njegov protivnik, a pobjednik te borbe postat će sljedećim izazivačem za titulu prvaka koju drži Nizozemac Rico Verhoeven. Osim Plazibata i Osara, na Glory: C5 eventu bit će još pregršt fantastičnih mečeva.

Čak tri borbe za titulu ugovorene su u sklopu tog eventa. Donegi Abena branit će titulu u poluteškoj kategoriji, a protivnik će mu biti Tarik Khbabez, kickboksač kojeg pamtimo po dvama porazima od Antonija Plazibata. Donovan Wisse branit će titulu u srednjoj kategoriji, a Serkan Ozcaglayan borac je koji će ga pokušati svrgnuti s trona. Endy Semeleer također će nastupiti, a prvaka velter kategorije očekuje meč protiv Nizozemca Jayja Overmeera.

Nama će posebno zanimljiv biti i uvodni meč na tom eventu. Hrvatski kickboksač Andrej Kedveš debitirat će pod okriljem Gloryja, a protivnik će mu biti Britanac Marek Pelcis. Više o Kedvešu možete pročitati u velikom intervjuu koji je dao za Fight Site, a intervju je dostupan klikom na LINK.

Ususret ovom sjajnom eventu, Glory će danas u Zagrebu održati konferenciju za medije. Pred medije će izaći neke od glavnih zvijezda eventa, a u fokusu će svakako biti Antonio Plazibat. Osim boraca koji će nastupiti na eventu, na konferenciji za medije trebala bi gostovati i neka od najznačajnijih imena hrvatskog kickboksa.

Gloryjeva konferencija za medije održat će se danas s početkom u 12:00h, a prijenos možete pogledati putem Gloryjevog YouTubea kanala, odnosno preko videa koji je postavljen ispod ovog teksta.

Linker
15. svibanj 2024 00:40