Regija

Andrej Kedveš za Fight Site: ‘Veličina ovog meča ne stvara mi pritisak, nego dodatnu motivaciju‘

Andrej Kedveš

 Fight Site
Talentirani hrvatski kickboksač kroz nešto manje od mjesec dana debitirat će u Gloryju

Osim Antonija Plazibata, Tariqa Osara i Mikea Passeniera koji su bili u centru pažnje na današnjoj Gloryjevoj konferenciji za medije održanoj u Zagrebu, riječ je dobio i Andrej Kedveš.

26-godišnji hrvatski kickboksač također će nastupiti na Glory: Collision 5 eventu koji će se održati 17. lipnja (šesti mjesec) u Rotterdamu, a Kedvešu će to biti debi pod okriljem Gloryja. Ovaj vrlo talentirani Slavonac dosad nije nastupao na tako velikoj sceni kao što je jedan Gloryjev event. Kedvešu će to biti najveći profesionalni meč u karijeri, a u izjavi za Fight Site, Andrej se osvrnuo na težinu svog sljedećeg nastupa.

‘‘Ovaj meč na Gloryju bit će medijski najpopraćeniji od svih mojih mečeva, ali ne smatram da mi to stvara pritisak, nego dodatnu motivaciju. Opustit ću se i uživat ću u cijelom eventu.‘‘, rekao je Kedveš.

Protivnik našem kickboksaču bit će Marek Pelcis, latvijsko-britanski kickboksač lake kategorije. Marek Pelcis će kao i Kedveš debitirati pod okriljem Gloryja i obojica će doći s velikom motivacijom da se što bolje prezentiraju pod okriljem ovako velike organizacije. Kedveš je uvjeren da je u svim segmentima bolji od svog protivnika.

‘‘Latvijsko-britanski borac koji stilom kombinira taekwondo i tajlandski boks (Muay Thai). Ima solidnu tehniku, dobro se kreće i smatram da može biti opasan u nekim situacijama. Smatram da sam bolji borac u svakog segmentu borbe i to ću pokazati 17.6.‘‘

Andrej nam je za kraj rekao kako trenutno ne razmišlja o planovima za dalje, nego je isključivo fokusiran na meč pred njim i želi se u potpunosti posvetiti tom meču.

Više o Andreju Kedvešu možete saznati preko intervjua koji je prije nekoliko dana odradio za naš portal, a intervju možete pročitati OVDJE.

Linker
10. svibanj 2024 18:00