K1 i Boks

U kojem svijetu on živi? Sean O‘Malley tvrdi da bi nokautirao Gervontu Davisa u boksačkom meču: ‘Stavili bi klauzulu o visini‘

Sean O‘Malley, Gervonta Davis

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia, Patrick Smith/Getty Images/Profimedia
Uistinu je teško zamisliti da O‘Malley može uopće biti konkurentan u boksačkom meču protiv Gervonte Davisa, a da ga nokautira, to je pogotovo teško zamisliti

Prošloga je tjedna Gervonta Davis nokautirao Franka Martina i na taj način došao do nove obrane titule. Pokazao se Gervonta prevelikim zalogajem za Martina u ovom trenutku te je na kraju i pobijedio prekidom, no jedan borac nije ostao impresioniran viđenim prošle subote.

Naravno, radi se o UFC-ovom prvaku u bantam kategoriji, Seanu O‘Malleyju. Već je nekoliko puta O‘Malley javno prozivao Gervontu Davisa i govorio kako želi s njim odraditi boksački meč, a danas je ipak otišao korak dalje. O‘Malley je izjavio kako bi nokautirao Gervontu, a našalio se i da bi od njega tražili da se u meču pojavi niži:

‘‘Taj tip, Frank Martin, u prvih par rundi je izgledao dosta dobro. Znam da je Gervonta vjerojatno bio iskusniji i s boljom taktikom, ali sam si mislio da Gervonti nije bilo lako doći do njega‘‘, rekao je O‘Malley na svom YouTube kanalu.

‘‘Kao MMA borac koji dolazi u boks, McGregor je radio nešto veću kilažu nego što je Mayweather navikao. Da se borim protiv Gervonte, vjerojatno bi mi dodali klauzulu da smijem biti visok 180 cm, ali da u ring moram ući sa 170 cm. Kako god, mislim da bih i tad nokautirao Gervontu‘‘, pojasnio je prvak.

Uistinu je teško zamisliti da O‘Malley može uopće biti konkurentan u boksačkom meču protiv Gervonte Davisa, a da ga nokautira, to je pogotovo teško zamisliti. No, na ovaj način vjerojatno pokušava doći do nekog publiciteta, a vjerojatno je i sam svjestan da nikakve boksačke mečeve neće raditi dok je pod ugovorom s UFC-om.

Linker
22. rujan 2024 12:46