K1 i Boks

Logan Paul najavio povratak u boksački ring: ‘Želim se boriti u dvanaestom mjesecu‘

Floyd Mayweather Jr vs Logan Paul
 

 Larry Marano/Shutterstock Editorial/Profimedia
Jakeov brat ponovno želi boksati

Popularni ‘YouTuber‘ i brat kontroverznog Jakea Paula, Logan, namjerava se vratiti u ring do kraja ove godine. Logan se inače trenutno bavi profesionalnim hrvanjem, a prošlog vikenda je sudjelovao u WWE SummerSlamu gdje ga je, izgleda, publika jako dobro prihvatila s obzirom da je u tom sportu tek početnik.

Iako je često u zadnje vrijeme govorio o profesionalnom hrvanju, Logan je u zadnje vrijeme sve češće počeo govoriti o boksu i povratku u ring. Paul je rekao:

‘‘Zato sam kasnio, zato što stalno spariram. Sad sam ponovno boksač. Vraćamo se natrag u ring, idemo iz jednog profesionalnog sporta u drugi. Želim se boriti u boksu u dvanaestom mjesecu ove godine.‘‘

Govorio je i protiv koga: ‘‘Imam nekoliko ljudi na umu, ali još uvijek ne mogu ništa otkrivati. Znate da samo jednom možete steći prvi dojam. To je dio moje sposobnosti kreiranja specijalnih trenutaka, želim da prvi dojam bude velik tako da ću sad čekati dok budemo spremni‘‘, zaključio je.

Iako se Logan u boksu borio tek tri puta, njegove borbe privlače ogromnu gledanost tako da su čak dvije od te tri prodale preko milijun PPV-ova. U svom posljednjem boksačkom meču se borio protiv Floyda Mayweathera Jr.-a gdje je uspio preživjeti osam rundi akcije. To je bilo prošle godine, a uskoro ćemo ga vjerojatno gledati u ringu.

Linker
27. travanj 2024 16:53