K1 i Boks

Joshua i Fury ipak će ući u ring?: ‘Oni su kao Batman i Robin, borit će se neovisno o tome pobijedili ili izgubili‘

Anthony Joshua (lijevo) i Tyson Fury (desno)

Iako bi ovaj meč u bilo kojem trenutku bio dosta popraćen, prava je šteta što se on nije dogodio kada su obojica držali titule

Tyson Fury i Anthony Joshua dvije su najveće zvijezde kada je u pitanju britanski boks, no nažalost, putevi im se do sada još nisu susreli u ringu. Nakon drugog poraza od Usyka, Fury je pokušao prisiliti Joshuu da uđe u ring s njim, no u tom trenutku takav meč nije bio od interesa njemu i njegovu timu.

Međutim, ako je vjerovati čelnom čovjeku Top Ranka, Toddu DeBoefu, Joshua i Fury u ring bi trebali ući neovisno o ishodima svojih sljedećih mečeva. Evo što je DeBoef rekao u razgovoru za Sky Sports:

‘‘Uvijek sam imao osjećaj da će se AJ i Tyson Fury morati boriti u nekom trenutku. Pobijedili ili izgubili, nebitno. Oni su kao Batman i Robin, oni dolaze skupa. U jednom trenutku će se morati boriti, neovisno pobijedili ili izgubili. Obojica imaju velike baze fanova, dolaze iz zemlje s prekrasnom povijesti‘‘, započeo je DeBoef, pa nastavio:

‘‘Mayweather – Pacquiao se eventualno dogodilo, postoje i druga rivalstva koja su se na kraju ipak ostvarila. Mislim da će u jednom trenutku jednostavno imati smisla. Morat će ih zaključati i ubaciti u ring. Mislim da možemo reći da njihovo rivalstvo traje već 15 godina, a mislim i da neće otići tako lako. Ova borba će se dogoditi, neovisno o svemu‘‘, pojasnio je.

Iako bi ovaj meč u bilo kojem trenutku bio dosta popraćen, prava je šteta što se on nije dogodio kada su obojica držali titule. No, ukoliko obojica pobijede u svojim sljedećim mečevima, situacija ponovno može biti ta da obojica drže titule, te da se bore za ujedinjenje.

Linker
12. rujan 2024 12:26