K1 i Boks

Hrgovićev promotor stao u obranu Furyja: ‘Samo je imao veliku večer u klubu, kriv je onaj koji je to snimio!‘

Tyson Fury

 Fight Sports
Možda ipak nije kriva osoba koja ga je snimila nego Fury koji je bio toliko alkoholiziran da je kasnije glavom pao na pločnik

Nedavno je revanš između Furyja i Usyka službeno potvrđen, tako da se očekivalo da će Fury žurno vratiti se u dvoranu i ispraviti ono što ga je koštalo poraza te večeri. Međutim, ranije ovoga tjedna Fury je snimljen kako ga pijanog iznose iz noćnog kluba, što nikako ne dolikuje jednom velikom sportašu.

Kalle Sauerland, inače jedan od Hrgovićevih promotora, reagirao je na video Tysona Furyja koji se danima širi po društvenim mrežama. Suprotno ostalima, Sauerland je osudio osobu koja je to snimila, nazvavši taj čin ‘‘neukusnim‘‘:

‘‘Nažalost, živimo u takvim vremenima da kada ste super zvijezda poput Tysona Furyja, imat ćete sve oči uprte u sebe. Zar ne? Mislim da je to tragično, očito je imao veliku noć u izlasku, a tko nije? Iskoristit ću jednu staromodnu riječ jer sam dovoljno star da ju iskoristim – neukusno je. To je sve što mogu reći – neukusno‘‘, rekao je Kalle za Boxing Social.

Dotaknuo se i nadolazećeg revanša:

‘‘Ako Tyson može ranije promijeniti brzinu, ima jako dobre šanse u revanšu. Imam osjećaj da je on te večeri imao još nešto što nije koristio. Znam da to zvuči čudno i da će ljudi reći da je trebao to koristiti, a siguran sam i da se izjeda sada kada gleda te runde.‘‘

Što je to točno Fury imao a nije koristio, Sauerland nije otkrio, a što se tiče videa, možda nije kriva osoba koja ga je snimila nego Fury koji je bio toliko alkoholiziran da je kasnije glavom pao na pločnik. Da si to nije učinio, do videa ne bi ni došlo, tako da nije potrebno tražiti drugog krivca.

Linker
17. lipanj 2024 07:53