K1 i Boks

Dmitry Bivol o meču Fury-Usyk: ‘Ako ga vidimo u ovakvom stanju, poprilično je jasno tko je favorit!‘

 ZAC GOODWIN/PA IMAGES/PROFIMEDIA Zac Goodwin/pa Images/profimedia
Uživo je prisustvovao meču Furyja i Ngannoua gdje je vidio neke bitne stvari

Dmitry Bivol ima nekoliko savjeta za Tysona Furyja uoči njegove borbe s Oleksandrom Usykom. Bivol je i sam u trening kampu za svoju prvu borbu u 2023. Bit će to protiv Lyndona Arthura u obrani njegovog WBA naslova u poluteškoj kategoriji u Saudijskoj Arabiji 23. prosinca na priredbi gdje će nastupiti i naš Filip Hrgović.

Bivol je imao sjajnu 2022. godinu u kojoj je jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Gilberta Ramireza u studenom nakon istog rezultata protiv Canela Alvareza u svibnju.

Canelo je odavno izjavio da bi želio revanš, ali nakon pobjede nad Demetriusom Andradeom, David Benavidez je također rekao da bi mogao krenuti u izazov za Bivolove naslove.

Unatoč tome što ove godine nije bio aktivan zbog ozljede, Bivol je pratio sva događanja i bio je na licu mjesta kada su pravi spektakl pružili Tyson Fury i Francis Ngannou, a nije bio impresioniran onim što je vidio. U intervjuu za FightHub TV izrazio je šok zbog Furyjevog nastupa.

"Bio sam iznenađen. Nisam previše očekivao od Ngannoua, ali bio je dobar. S druge strane, Fury je bio jako loš", započeo je

Potom je upitan kakav utjecaj ta borba ima na Furyjeve šanse protiv Usyka kada se njih dvojica 17. veljače sučele u borbi za okrunjenje apsolutnog kralja teške kategorije.

"Fury mora imati dobar trening kamp prije Usyka. Ako bude pružio izdanje kao i protiv Ngannoua, znamo što će se dogoditi, nećemo se lagati. Usyk je sada veliki favorit u toj borbi", zaključio je.

Linker
28. travanj 2024 07:57