I TO JE MOGUĆE

Utrljajte malo paste za zube na ekran svog mobitela i gledajte što će se dogoditi

 /SHUTTERSTOCK

Jeste li ikada stavili pastu za zube na ekran svog mobitela? – Evo zašto biste trebali!

Vjerojatno svaki dan koristite svoj pametni telefon. Stoga je normalno da se s vremenom na ekranu pojave male ogrebotine. Pa čak i ako ih jedva vidite, i dalje vam smetaju, ali to vam ne bi trebao biti problem u budućnosti. Zato što ću vam u ovom članku pokazati kako pastom za zube ukloniti ogrebotine sa zaslona mobitela.

Nanesite pastu za zube na ekran i gledajte što se događa:

Pasta za zube ima izvrsna abrazivna svojstva, tako da možete ispolirati zaslon svog mobitela i ukloniti sitne ogrebotine. Da biste to učinili, najprije morate očistiti ekran svog mobitela kako biste izbjegli daljnje ogrebotine zbog prisutnosti prašine ili prljavštine na ekranu.

Zatim nanesite malu količinu paste za zube na ekran mobitela i počnite ga polirati krpom od mikrovlakana. Pazite da pastu za zube ne utrljate u velike pukotine, u utikač za punjenje itd., jer će ih to oštetiti. Morat ćete neprestano brisati zaslon svog mobitela kružnim pokretima kako biste iskoristili učinak poliranja paste za zube. S vremenom će zubna pasta potpuno nestati, zajedno s malim ogrebotinama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. ožujak 2024 18:46