MAMA PROFESIONALKA

"Kad imate samo dečke u kući ovo je jedini način kako možete kupaonicu održati čistom i svježom tjedan dana"

 @donnamendoza35/TikTok

Jedna mama, inače i profesionalka kada je čišćenje u pitanju, otkrila je kako očistiti kupaonicu i istovremeno ukloniti neugodne mirise. Rekla je da je njezin trik neophodan ako si majka nekoliko dječaka, prenosi The Sun.

TikTokerica Donna Mendoza (@donnamendoza35) pokazala je kako i što ona koristi kako bi osigurala da njezine kupaonice "uvijek mirišu čisto".

"Jeste li pokušali upotrijebiti peroksid da vaša kupaonica zadrži svježi miris?" upitala je svoje pratitelje. Antiseptik se prodaje za nekoliko eura i "uklanja sve loše mirise i pomaže u dezinfekciji", rekla je Donna.

Čistačica je rekla da izriba svoju kupaonicu jednom tjedno i da korištenje peroksida uklanja neugodne mirise do sedam dana.

"Ovo radim svake nedjelje", rekla je.

Donna izlije otopinu na zahodsku školjku i podove, a zatim doda kap sapuna na svoju četku. Nakon čišćenja koristi papirnate ručnike kako bi uklonila klice i osušila područje. Donna je rekla da je također važno oprati zidove i podloge. Zatim profesionalka ulijeva otopinu za čišćenje u spremnik četke.

Za kraj, Donna briše pod.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 02:35