Video

Jedna žena pokazala je što se nalazi ispod čepa sudopera. Ljudi su šokirani: ‘Ovo je nešto najodvratnije ikad...‘

 DEEPBLUE4YOU/GETTY IMAGES

Koliko god kvadratura stana bila, uvijek ima više prostora i mjesta za čišćenje. Nikada nije dovoljno čisto koliko god se trudili.

Međutim, čini se da ne obraćamo toliko pažnje na jedno određeno mjesto.

Jedna čistačica privukla je ljude videom u kojem objašnjava kako često možemo zanemariti neko mjesto, a sudeći prema nekim komentarima - moglo bi tako i ostati.

Ova se žena, naime, uhvatila u koštac s prljavštinom koja se skriva ispod čepa sudopera. Svašta je vidjela u svom radnom vijeku, ali prljavština ispod čepa bila je izvan svih razmjera.

- Bila je toliko odvratna i odbojna da san htjela povratiti - priznala je.

No, imala je trik - s pomoću dva proizvoda vratila ga je u sjajno stanje. Ova dama je kraljica "trikova za čišćenje" i ima vjernih sljedbenika od 309.000 pratitelja. Obećava da će njezini savjeti i trikovi za čišćenje "pretvoriti vaš dom u toplice".

- Ovo je znak da očistite unutrašnjost vašeg sudopera - rekla je dok je odvrtala vijke i uklanjala čep.

Čini se kao da je otkrila tajnu komoru odvratnih naslaga. Najprije je u ogromnim gumenim rukavicama uklonila površinsku prljavštinu, a potom je uz pomoć dva proizvoda uspjela sve skinuti.

- Nanesite sodu bikarbonu izravno kako biste neutralizirali miris. Zatim sve temeljito očistite bijelim octom - rekla je, a prenosi Espreso.

Na kraju je sve to obrisala čistom krpom i završila ovaj ne tako lijep posao.

Pogledajte video!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2024 02:14