ČUDOTVORNI POMAGAČ

Jedan higijenski proizvod uklanja sve mrlje u kućanstvu

 SHUTTERSTOCK

Pjenu za brijanje ima gotovo svako kućanstvo, no osim za brijanje brade, brkova ili nogu, ona može poslužiti za razne korisne stvari u domu. Naime, odlična je zamjena za sredstvo za čišćenje mrlja, a pomoći će vam i ako vas nervira zamagljeno ogledalo u kupaonici.

Ako imate mrlju na garnituri ili fotelji od brušene kože, probajte na nju staviti pjenu za brijanje. Pustite da djeluje dvadeset minuta. Nakon toga dobro obrišite vlažnom krpom pa još jednom suhom, a za bolji učinak možete koristiti usisavač. Ovaj trik upalit će i s mrljama na tepihu.

image

Pjena za brijanje nije samo za dečke

SHUTTERSTOCK

Pjena za brijanje dobra je i za uklanjanje mrlja od crnog vina s raznih tkanina i odjeće. Istisnite pjenu na mrlju pa je dobro utrljajte stražnjim stranom žlice. Ostavite nekoliko minuta, a nakon toga područje mrlje pažljivo izribajte vlažnom spužvom. Nakon toga operite odjevni predmet u perilici za rublje na programu na kojem to inače radite.

image

Dovoljna je mala količina pjene

SHUTTERSTOCK

Ako ste jedan od onih koji voli da mu kupaonica izgleda kao apoteka, vjerojatno vas živcira zamagljeno ogledalo dok se kupate. Možete to izbjeći na način da prije tuširanja stavite pjenu za brijanje na ogledalo. Pričekajte jednu minutu, a onda obrišite mekom krpom. Pjenu možete koristiti i za čišćenje ogledala, koje će nakon ovog tretmana dodatno zablistati.

Nije uopće bitno koji brend pjene za brijanje koristite, je li skupa ili jeftina. Svaka će obaviti posao, važno je jedino da slijedite upute.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 17:43