262 KVADRATA

Prostrani loft za cijelu obitelj

 

Pokraj Pariza nalaze se 262 kvadratna metra stare tvornice pletiva preuređene u predivnu mješavinu industrijskog i rustikalnog prostora sa chic elementima. Prozračnost i svjetlina ovog prostora osvojit će vas na prvu, a pogled na interijeru će vam zadržati toplina koju mu daju vintage i chic detalji u prostorijama. Bijele grede i drveni podovi prostoru daju rustikalan izgled, zajedno s ponekim komadima namještaja. S druge strane, jednobojan namještaj pravilnih linija i minimalizam otkrivaju industrijski stil uređenja prostora.

Ovo dvoetažno potkrovlje idealno je za obitelj s troje djece jer se sastoji od velikog prostranog dnevnog boravka spojenog s blagovaonicom, kuhinje, spavaće sobe, tri dječje sobe i jedne velike terase.

Najveća prostorija otvorenog je tlocrta i čine je veliki dnevni boravak i blagovaonica koji su vizualno razdvojeni sjedećim najmeštajem.

.

Prostrana dugačka kuhinja na središtu ima veliki drveni stol, a cijeli jedan zid prekriven je prozorima i vratima za izlaz na terasu.

Spavaća soba s bračnim krevetom jednostavno je uređena s nekoliko detalja koji joj daju toplinu, primjerice, kombinacija sive boje s jastucima boje senfa i lososa. Ono što je najzanimljivije u ovoj prostoriji je zid iza kojeg se nalazi kada za kupanje.

Soba za mladu djevojku ima više boja kombiniranih sa sivom, a najviše se ističe milenijalska ružičasta. U drugoj je jedan je zid naglašen velikom policom s knjigama koja seže sve do stropa. Treća soba ima i galeriju, a donji dio ima funkciju radnog prostora kao i prostora za vježbanje.

Izvor: planete-deco.fr

Foto: Espaces Atypiques

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. svibanj 2024 07:11