Jedinstvena prilika

Prodaje se jedan od najvećih stanova u Zagrebu, pogledajte kako izgleda

 Sky Nekretnine
Ima pogled na Medvednicu i sve strane grada, a na katu iznad nalazi se poslovni prostor koji se može spojiti sa stanom

Privatnim liftom dolazi se do 8. kata, a odmah pri ulasku u stan uočava se impozantnost i jedinstvena vrijednost prostora u Radničkoj ulici. Dnevni boravak ima 140 kvadrata, a cijeli stan 340 kvadrata. U preostalih 200 kvadrata smješteno je pet soba, tri kupaonice, radna soba/biblioteka. Samo glavna spavaća soba s pripadajućom kupaonicom i walk-in ormarom ima 62 kvadrata, što je više od prosječnog obiteljskog stana u Zagrebu.

image
Sky Nekretnine
image
Sky Nekretnine
image
Sky Nekretnine

Stan ima spektakularan pogled na sve strane Zagreba i Medvednicu, a još jedna velika prednost je činjenica da je na 9. (i posljednjem) katu slobodan uredski prostor veličine 337 kvadrata do kojega vode privatne stepenice iz stana ispod.

image
Sky Nekretnine
image
Sky Nekretnine

To znači da ako se u cjelinu povežu ove dvije etaže, dobiva se ukupna zatvorena površina od čak 575 m2 i preko 380 m2 pripadajućih terasa.

Poslovni centar Zagreba

Ova nekretnina nalazi se na odličnoj mikrolokaciji, u srcu novog zagrebačkog poslovnog centra, a opet toliko blizu centru grada, te je idealna za obitelji i poslovne ljude koji će na najbolji način iskoristiti mogućnost uredskog prostora kat iznad. Uz stan na 8. katu dolazi jedno parkirno mjesto i garaža.

Radnička se razvila u posljednjih 20 godina, a prije toga je bilo industrijsko područje. Trenutačno je jedan od najpoželjnijih kvartova u Zagrebu, spoj korporativnih zgrada i novih stambenih nekretnina visoke kvalitete.

Više o samoj nekretnini otkrili su nam Martina Naletilić i Sanjin Rastovac iz agencije Sky Nekretnine.

- Sama zgrada kvalitetno je izgrađena 2009. godine, a u istom ulazu ima 27 stambeno-poslovnih dijelova, točnije 17 stanova i 10 poslovnih prostora. Prema našem mišljenju, ovo je idealna prilika za one osobe koje teže privatnosti i vlastitom luksuznom komforu jer se stan na osmom katu uz minimalnu intervenciju može povezati s uredom na devetom katu i onda imate sve u jednom – predivan i prostran dom, a kat iznad ured na vrhu grada. Vjerujte, ništa ne može nadmašiti taj pogled! – pojasnili su agenti za nekretnine Martina i Sanjin.

image

Martina Naletilić i Sanjin Rastovac iz agencije Sky Nekretnine

VURI MATIJA/VURI MATIJA PHOTOGRAPHY

Stan je odmah useljiv i potpuno uređen, instalacije su spremne za novog vlasnika, a agenti garantiraju da je korišten samo najbolji materijal. I prije prodaje stanovi su služili kao životni i poslovni prostor. Važno je i napomenuti da je zgrada prošla bez ikakvih oštećenja u nedavnim potresima, zahvaljujući armirano-betonskoj protupotresnoj konstrukciji.

Cijena kvadrata stana na osmom katu iznosi 3500 eura, a prostora na devetom katu 2800 eura, što je izrazito povoljna cijena s obzirom na ekskluzivnost nekretnina, odličnu lokaciju te kvalitetu izgradnje.

Pogled na cijeli grad

- Nekretnine su jedinstvene na tržištu zbog svoje veličine, odlične mikrolokacije koja istovremeno omogućava prisutnost na top poslovnoj lokaciji, ali i diskreciju i mir, prekrasan pogled na cijeli grad i odličnu osvijetljenost – napominje Martina Naletilić.

image
Sky Nekretnine

Za više informacija o samom stanu i poslovnom prostoru, kao i kontakt za mogućnost razgledavanja, posjetite web stranicu Sky Nekretnina.

Martina je, inače, magistrica prava s položenim pravosudnim i javnobilježničkim ispitom, a prije nego se počela baviti trgovanjem nekretninama imala je svoj javnobilježnički ured. Zahvaljujući bogatom iskustvu na ovom području, bez problema će riješiti sve birokratske zavrzlame kod kupovine nekretnine. U agenciji Sky Nekretnine uz Martinu radi i Sanjin Rastovac, inženjer građevine koji je jedno vrijeme bio dio arhitektonskog ureda u Velikoj Britaniji. Njegovo iskustvo je garancija da će svaki stan koji agencija preuzme na sebe biti prezentiran s maksimalnim potencijalom.

Što će biti s cijenama nekretnina?

Sky Nekretnine posluju od 2018. godine, a najviše se diče individualnim pristupom svakom klijentu.

- Naglasak u našoj ponudi je prije svega na kvaliteti, neovisno radilo se o nekretninama za kupce manjeg budžeta ili o luksuznim nekretninama. Naša ponuda obuhvaća širok spektar nekretnina različitih cjenovnih razreda. Vodimo se krilaticom da svaka nekretnina ima svog kupca, a mi smo tu da ga nađemo – pojašnjavaju Martina i Sanjin.

image
Sky Nekretnine

No, što će se iduće godine dogoditi s cijenama nekretnina u Zagrebu? Koliko još mogu rasti? U medijima se već neko vrijeme spominje 'nekretninski balon' i začuđenost činjenicom da su cijene kvadrata cijelo vrijeme nastavile rasti, iako se na početku pandemije smatralo da će nastati financijska kriza zbog koje će morati pasti.

- Prema našem mišljenju i analizi podataka, očekujemo daljnji, ali blaži porast cijena nekretnina. Do korekcija cijena će u jednom trenutku svakako doći jer tržište nekretnina oduvijek ima uspone i padove, ali vjerujemo kako se to još neće dogoditi u 2022. godini. Kada do toga dođe, novogradnja će ostati na relativno visokim cijenama dok će veće korekcije biti u starogradnji – smatra Martina Naletilić iz agencije Sky Nekretnine.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Native Ad Studija Hanza Medije i Sky Nekretnina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. ožujak 2024 20:03