Moj omiljeni kutak..

Omiljeni kutak autorice bloga Lili Halo Decoration u stanu na zagrebačkom Jarunu

“U ovoj sobi je divno, tu čitam knjige, pišem blog ili samo spavam”
 Biljana Blivajs/CROPIX
Lidija Tomas Matijević, otvorila nam je vrata svog lijepog, 75 četvornih metara velikog stana na zagrebačkom Jarunu

Pokazala nam je u kojem njegovu dijelu posebno uživa. Riječ je o jednoj od dvije spavaće sobe, točnije bračnoj spavaćoj sobi u kojoj, otkriva nam, spavaju ona i njezin mlađi sin Matej.

- Suprug Božo spava u dnevnom boravku jer se inače ne bi nikad naspavao i ne bi mogao odmoran ići na posao, a stariji sin Toma spava u svojoj sobi - objašnjava Lidija i dodaje kako u spavaćoj sobi ima veliki ormar, bračni krevet i kinderbet za bebu. Voli je, ističe, jer je ovdje uvijek mirno, ovdje uživa čitajući knjige i omiljene magazine ili, pak, pišući blog.

image
“U ovoj sobi je divno, tu čitam knjige, pišem blog ili samo spavam”
Biljana Blivajs/CROPIX

Lidija je autorica zanimljivog bloga Lili Halo Decoration, ali i majka dvojice dječaka

- Pokraj kreveta se nalaze police, cijelom dužinom zida, na kojima držim svoje knjige, magazine i rokovnike. Nekada je tu umjesto dječjeg krevetića bio moj radni kutak. Ne volim raditi u prostoriji gdje je televizor i buka. To mi jako smeta. Kada je mir, tada mi u glavu dolaze nove ideje, kreativna sam i opuštena. Zato jako volim ovaj kutak. Nedavno smo obojili zid iza kreveta i postavili novi luster. Kutak izgleda prelijepo. Krevet je dosta star, desetak godina, i razmišljam uzeti novi. Samo još nisam pronašla neki koji bi mi odgovarao - priča nam Lidija i dodaje da jako pazi na posteljinu i pažljivo bira gdje ju kupuje. Bira lan ili jako dobru kvalitetu pamuka.

- Provoditi vrijeme u ovoj spavaćoj sobi je prava uživancija i zato je ona definitivno moj omiljeni kutak u domu - zaključuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 10:43