DETALJI KOJE VOLIMO

Kada tapete i detalji učine svoje i stvore savršeno uređen interijer

 

Vodimo vas u predivan švedski stan koji zrači jednostavnošću i romantikom u isto vrijeme. U ova 54 kvadrata smjestilo se tek nekoliko prostorija. Kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak su u prostoriji otvorenog tlocrta koja ima izlaz na terasu. Kupaonica i spavaća soba su u zasebnim prostorijama, a u ovaj stan ulazi se kroz mali kvadratni hodnik. Na samom ulazu ovaj stan ostavlja dojam jednostavnosti i opuštenosti. S neizostavnim spajanjem sivih i bijelih elemenata s parketima i mnogo dnevne svjetlosti, u uređenje ovog interijera savršeno su se uklopile neutralne boje i tapete koje mu daju dinamičnost.

Iz malog dodnika ulazi se u sve tri prostorije. Ravno idemo u prostoriju u kojoj je dnevni boravak. S desne strane je spavaća soba, a s lijeve kupaonica. Najveća prostorija okupana je svjetlom, a u njoj prevladavaju neutralne boje. Zato fokus odmah odlazi na starinske komade kao što su predivni bijeli regal i škrinja iskorištena kao stolić za dnevni boravak. Plavi detalji su uspjeli razbiti neutralnost palete boja ove prostorije, a kada skrenemo lijevo, vidjet ćemo da istu ulogu imaju tapete romantičnog cvjetnog uzorka.

Kuhinja se nalazi u zasebnom dijelu prostorije, mala je ali ima sve potrebno. Kuhinjski elementi su bijeli, kuhinjski aparati klasično srebrni, što se odlično uklopilo u uređenje interijera. Spavaća soba također je jednostavno uređenja, u njoj prevladavaju neutralne boje, a u fokusu su dva umjetnička djela koja služe kao zidne dekoracije.

Izvor: planete deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 13:12