Promo

Životinjske dlake jedan su razlog više da uložite u Roombu!

Robotski usisavač iRobot Roomba 866 idealno je rješenje i za vlasnike kućnih ljubimaca, koji se svakodnevno bore s njihovim dlakama, kojih se skoro pa nemoguće riješiti. Od sada vaš kućni ljubimac ima najboljeg prijatelja, a vi napokon možete reći "Hasta la vista" njegovim dlakama.

Odlična stvar je što se uopće ne morate brinuti čak ni za svoj namještaj ili za sam iRobot jer je opremljen iAdapt sustavom putem kojeg preispituje svoju okolinu 60 puta u sekundi. Još jedna odlika ovog robotskog usisivača je i trostupanjski sustav za čišćenje AeroForce koji kombinira nekoliko elemenata koji pridonose povećanju učinkovitosti usisavanja i do 50%.

Jedna od naših najpoznatijih TV voditeljica Antonija Blaće već duže vrijeme potvrđuje svoju ljubav, ali i ljubav njezinog psa Čarlija prema ovom robotskom usisivaču:

" Moj Čarli je lud za iRobotom. Cijelo vrijeme misli da se igraju "lovice". A moja Roomba radi, i to naporno kako bi usisala svu prašinu i njegove dlake kojih zna biti posvuda. Fenomenalna je!"

iRobot Roomba 866 od 15.9. do 31.10.2016. možete pronaći po akcijskoj maloprodajnoj cijeni od 3.999,00 kn kod ovlaštenih prodavatelja Elipso, iRobot kiosk - Arena Centar Zagreb, eKupi, Emmezeta, Harvey Normann i na www.irobot.hr, a sve dodatne informacije o proizvodu nalaze se ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. prosinac 2023 21:19