Razmišljate o kuhinjskom otoku?

VELIKI I MALI KUHINJSKI OTOCI Donosimo par odličnih ideja!

Kuhinja je jedna od onih prostorija u kojoj nam uvijek nedostaje još barem malo dodatnog prostora, pogotovo kada u žaru kuhanja krenemo sjeckati na sve strane i rasprostremo sve sastojke, lonce i potrepštine po cijeloj kuhinji. Kuhinjski otok u sredini prostorije nije novost, no sve je promišljeniji dio kuhinjske opreme s obzirom na to da je višenamjenski komad namještaja koji se može izvesti na gomilu različitih načina.



Osim odluke o njegovoj veličini, čeka vas i odabir njegovih osnovnih karakteristika. Potrebno je odgovoriti na niz pitanja i odlučiti hoće li vaš kuhinjski otok biti pomičan ili čvrsto fiksiran, hoćete li u svrhu dobivanja dodatnog prostora prenamijeniti stariji komad namještaja ili ćete ga izgraditi iznova, hoće li imati otvorene ili zatvorene police i hoćete li u njega ugrađivati koji kuhinjski aparat?


Zadatak osmišljavanja savršenog kuhinjskog otoka nije jednostavan, ali može biti iznimno zanimljiv i zabavan pa smo zato izdvojili gomilu odličnih primjera kuhinjskih otoka u interijerima kako biste se nadahnuli pri potrazi najboljeg rješenja za vas i vašu kuhinju!


Izvor: Apartment Therapy

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 03:43