Top ideje

Pametno uredite svoj vanjski prostor: Ove posude štede prostor, a odlično izgledaju

 Frame-It-All
Namještaj i vrtne dekoracija koje omogućuju uštedu prostora, a mogu vas nadahnuti u osmišljavaju terase ili balkona

Svima nam je u interesu prostor koji imamo na raspolaganju iskoristiti do zadnjeg centimetra i uvijek smo u potrazi za kvalitetnim rješenjima i komadima namještaja koji će nam to omogućiti. Ne iznenađuje stoga što dizajneri marljivo rade kako bi nam ponudili nove i inovativne primjerke namještaja i dekora koji ispunjavaju više funkcija odjednom te kojima možemo znatno uštedjeti na prostoru i olakšati si život. Kada se radi o balkonima, malim terasama i vrtovima, korištenje zidova za postavljanje vertikalnog vrta, ograde za pričvršćivanje tegla cvijeća ili pak ugradnja sklopivog stolića samo su neki od načina na koje možemo pametno urediti svoj vanjski prostor. U nastavku je čak 14 primjeraka namještaja i vrtnih dekoracija koje omogućuju uštedu prostora, a koje vas mogu nadahnuti u osmišljavaju vaše savršene terase ili balkona.

image
TherMod

TherMod Contessa - organske drvene žardinijere s klupom

Modificirane žardinijere TherMod posebno su tretirane kako bi se iz njihova drva izvukli svi nutrijenti i šećeri, što ih čini otpornim na raspadanje i plijesan. Budući da su modularne, ovim žardinijerama možete dodavati poklopce, povezivati ih u klupe i prilagođavati svojim potrebama. Sa svojom lijepom drvenom površinom lako će se uklopiti na svaku terasu.

image
TherMod

TherMod Linda 3 - organske drvene žardinijere s klupom

Ove drvene žardinijere mogu funkcionirati kao samostalne posude, ali i poslužiti za ograđivanje gredica u vrtu. Najveća posuda odignuta je od zemlje i njezina se visina može prilagođavati, pa tako može biti i u funkciji stola na kojem radite sa svojim biljkama, smještena u kut terase ili vrta.

image
Plant & Flourish
image
Plant & Flourish

Plant & Flourish - vertikalni vrt s ugrađenim sustavom za navodnjavanje

Plant & Flourish lako se postavlja, fleksibilne je strukture s teglicama koje se mogu micati, zamjenjivati i slagati po želji, a sam sustav može se proširivati u svim smjerovima stvarajući predivan zeleni zid koji se zalijeva unutarnjim sustavom zalijevanja, i to pomoću jedinstvenog mlaza vode.

image
Palram Plan tScape

Palram Plan tScape - kameni vertikalni vrt

Čvrsti vertikalni vrt sa slike upečatljiv je dodatak svakom krajoliku, a stvara površinu dojmljive ljepote. Osnovna jedinica vrta sastoji se od dva panela, a svaki od njih ima četiri odvojena spremnika za sadnju.

image
Frame-It-All

Urbio Big, Happy Family - zidni sustav teglica

Urbio je proizvod koji se može reciklirati i koji je sagrađen od lagane i izdržljive polipropilenske plastike. Spremnici se na podlogu pričvršćuju iznimno snažnim magnetima i dolaze u različitim veličinama pa su izvrsno rješenje za urbano vrtlarenje i organizaciju malog prostora.

image
Vertical Wall Garden

Frame-It-All - sustav rešetki za uzgoj povrća

Idealna opcija za uzgoj rajčica, krastavaca, bundevi, penjačica i brojnih drugih biljaka, ovaj sustav s čeličnom mrežom omogućuje dobru cirkulaciju zraka, što pomaže biljkama da se brže osuše nakon zalijevanja. Biljke koje obavijaju rešetke ovog sustava izložene su više svjetlosti i kasnije je lakše brati njihove plodove. Ovim se sustavom površina vrta povećava za čak četiri i pol četvorna metra.

image
Vertical Wall Garden

Vertical Wall Garden

Vertikalni vrt jednostavnog imena Vertical Wall Garden omogućuje vam da stvorite živuće umjetničko djelo. Jednostavno posadite biljke u deset odjeljaka ovog okvira i njihovim rasporedom stvorite jedinstveni ukras za svoj dom. Paprati, različite sukulente, sitno cvijeće i začinsko bilje izgledat će odlično na zidu vaše kuhinje ili blagovaonice. Biljke se zalijevaju na vrhu strukture, a voda se automatski ravnomjerno širi mekom osnovnom vrta.

image
Happy Harvest

Happy Harvest, Grow Table - povišeni začinski vrt

Tanka čelična struktura jarke boje zvana Happy Harvest Grow Table omogućuje vam uzgajanje biljaka i njegu sadnica bez suvišnog saginjanja.

image
PlantScape Terra

PlantScape Terra - vertikalni vrt

Zanimljivog izgleda, ovaj će se izdržljivi vertikalni vrt lako uklopiti u svaku sredinu, predstavljajući divnu rascvjetalu dekoraciju s osnovom boje terakote. Osnovna jedinica ima osam spremnika koji izgledaju kao vrčevi i pomoći će vam stvoriti simpatičan detalj na zidu vašeg balkona ili terase.

image
Gronomics

Gronomics, VG3245 - postolje za vertikalni vrt

S Gronomics postoljem ne treba vam veliki vrt kako biste vrtlarili. Ovo postolje može se složiti bez uporabe alata, a njegov oblik ormarića omogućuje vam uzgoj različitog bilja i slaganje raznovrsnih kombinacija na različitim "policama".

image
Algreen

Algreen, 34003 Garden View - dekorativna polica za vertikalni vrt

Ovaj odličan okvir za police omogućuje vam da stvorite idealni prostor za odlaganje stvari, kao i vertikalni vrt po želji. Pomične police možete slagati po želji i prema vašim potrebama.

image
Algreen

Algreen, 00120 Stack‘n Garden - modularno postolje za teglice

Izveden od drva, ovaj modularni sustav omogućuje vam da slažete svoj vrt u oblike kakvi najviše odgovaraju prostoru koji raspolažete.

image
Greenbo
image
Greenbo

Greenbo, GX-Large02-R

Umjesto da objesite teglice o ogradu svog balkona, što kažete na to da ih postavite na nju? S ovim, posebno osmišljenim teglicama to i možete!

image
Brylanehome
image
Brylanehome

Brylanehome, Bucket Brigade - tegle za cvijeće

Ove viseće aluminijske teglice za cvijeće oblikovane su kao starinske kante za mlijeko i svojim žarkim bojama dodaju veselje u vaše vanjske prostore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. ožujak 2024 22:41