NOVI UZORCI I BOJE

Ovo su top trendovi zidnih murala za 2024.

 Wallsauce

Zidne tapete i murali hit su već nekoliko godina, a sada su objavljene prognoze koji će uzorci i boje biti u trendu 2024. Posebno će popularni biti murali, a stručnjaci iz britanskog brenda Wallsauce kažu da će ih iduće godine, osim u dnevnoj ili spavaćoj sobi iduće godine biti popularno postavljati u kuhinji, hodniku te kupaonici. Ovo su tri vodeća trenda u zidnim tapetama za 2024.

image
Wallsauce

DŽUNGLA

Jungle trend tiho se pojavio na sceni prije nekoliko godina, a zavladao je našim domovima tijekom pandemije koronavirusa i karantene koja ga je pratila. Okružili smo se prirodom dok smo bili zatvoreni u svojim domovima, kako bismo ostali povezani s vanjskim prostorom. Mnogi su tada za svoje zidove odabrali živopisni uzorak džungle. Njegova popularnost nastavit će se i 2024., ali u verziji puno blažih boja iz prirode.

image
Wallsauce

MRAMOR

Ako želite da vaš interijer izgleda luksuzno i glamurozno, onda je mural s uzorkom mramora odličan izbor. Naravno, najbolje izgleda pravi mramor, ali on je skup i ne dozvoljava česte promjene. Ako ste od onih koji vole svake godine promijeniti nešto u domu, odaberite mramorni uzorak, bilo tradicionalni ili s više šara - i jedno i drugo bit će popularno.

image
Wallsauce

BEŽ TONOVI

Nakon nekoliko godina vladavine sive, evo nam ponovno bež nijansi. Već u 2023 im je počela rasti popularnost, ali iduće godine će zavladati interijerima u punom smislu te riječi. Posebno će biti in bež murali s detaljima iz prirode. Primjerice, s cvjetnom livadom u nježnim tonovima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 05:52