PAMETNA POHRANA

Jedinstvena polica za knjige koja nestaje iz vida kada ju napunite knjigama

 Opinion Ciatti
Bruno Rainaldi dizajnirao je Ptolomeo Bookshelf kao posvetu knjigama i ljudima koji ih vole čitati!

Jedan problem za koji se čini da nas nikada ne napušta, pogotovo ako živite u velikom gradu – nedostatak je prostora! Ograničenost prostora nešto je s čime se većina nas suočava svaki dan. Pametna rješenja za pohranu mogu spasiti život u tako škakljivim i kompaktnim situacijama. A jedno takvo dobro osmišljeno rješenje za pohranu je polica za knjige Ptolomeo.

image
Opinion Ciatti

Bruno Rainaldi dizajnirao je Ptolomeo Bookshelf kao posvetu knjigama i ljudima koji ih vole čitati! Osmišljena posebno za bibliofile, Ptolemy Bookshelf je obnovljena i pomlađena verzija tradicionalne police za knjige. Pretvara običnu policu za knjige u intrigantan dizajnerski objekt. Ptolomeo je samostojeća polica za knjige čiste i minimalističke strukture koja postaje ‘nevidljiva‘ nakon što je napunite knjigama!

image
Opinion Ciatti
image
Opinion Ciatti

Ptolomeo ima prilično tanke i uske police koje nestaju iz vida nakon što ih obložite knjigama. Doslovno stvara iluziju hrpe knjiga koje lebde u zraku! Policu je dizajnirao Rainaldi kao odu domovima u kojima se knjige skupljaju, njeguju i cijene, a naslagane su toliko visoko da se "čini kao da se rugaju zakonu gravitacije". Ne samo da Ptolomeo pruža stabilnu strukturu, već također omogućuje korisnicima da uživaju u estetici takve jedinstvene i inovativne police za knjige.

image
Opinion Ciatti
image
Opinion Ciatti

Polica za knjige Ptolomeo izrađena je od nehrđajućeg čelika i može se doraditi u opcijama crnog ili bijelog laka ili s Cortenovim efektom. Polica za knjige dostupna je u tri veličine, a čak možete dodati dodatnu policu za držanje časopisa ili knjiga i romana velikog formata. Zanimljivo je da je polica nazvana po Ptolemeju I. Soteru – grčkom generalu koji je utemeljio knjižnicu u Aleksandriji. Ako ste bibliofil koji traži ultimativnu policu za knjige za izlaganje i izlaganje vaših cijenjenih knjiga, onda je polica za knjige Ptolomeo komad namještaja za vas!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 17:04