drveni svijećnjaci

Evo kako stvoriti rustikalnu čaroliju u domu!

U potrazi ste za toplim prirodnim dekoracijama?

Grubost kore drveta i nepravilnost drvenih grana idealan su kontrast mekim tkaninama i udobnom interijeru doma u kojem uživamo u zimskim mjesecima, a kad tu grubost spojimo s toplom svjetlosti svijeća, nastaje prava rustikalna čarolija!


Ljubitelji prirodnih materijala i recikliranja ovim ukrasom dolaze na svoje jer za izradu svijećnjaka kao sa slika trebate samo komad drveta koji ste pronašli u prirodi ili koji vam je ostao nakon obrezivanja stabla te od kojeg možete stvoriti dekorativni element koji će svaki interijer učiniti toplijim.


Bilo da ste odabrali doraditi ga zlatnom bojom ili ste odlučili ostaviti ga takvog kakav je, dobit ćete svijećnjak koji je zaista jedinstven zahvaljujući prirodnim značajkama svakog pojedinačnog komada drveta.

Na primjerima koje možete pogledati u našoj galeriji najčešća je kombinacija drveta s bijelim svijećama kako bi se dobila suprotnost grubosti drveta i nježnosti svijeća i kako one ne bi odvlačile pozornost od teksture, koja je glavna zvijezda u ovoj priči.

Izvor: Top Dreamer

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. listopad 2024 18:31