MODERNA PEPELJUGA

Djevojka u dvadesetima besplatno čisti javne zahode po trgovinama, a drugim kupcima rado plaća i račune

 Instagram

Ribanje prljavih i smrdljivih WC školjki u javnim toaletima ne privlači većinu posjetitelja velikih trgovina, ali jedan kupac svoje slobodno vrijeme, umjesto za šopingiranje, koristi za čišćenje zahoda i slaganje artikala na police. I to besplatno, piše The New York Post.

"Radila sam u nasumično odabranom Targetu besplatno. Stigla sam u 13 sati spremna za rad", rekla je Madison, koja nije zaposlenik ovog maloprodajnog diva, ali se pobrinula za trgovinu i druge kupce. Dobrovoljno je i bez naknade odradila osmosatnu smjenu, a pritom ju nitko od djelatnika nije zaustavio i pitao što radi.

U videu koji je objavila na društvenim mrežama poput Instagrama i TikToka vidi se kako odjevena u crvenu vestu baca smeće, organizira izložbene stolove, pomaže kupcima u lociranju robe i čisti.

“Kupaonica je bila stvarno prljava”, rekla je moderna Pepeljuga dok je golim rukama brisala pod mokrim toaletnim papirom i kupila smeće u kabinama.

@ugh_madison I worked at a random target store for free! @OLIPOP #olipoppartner ♬ original sound - ugh madison

Madison je čak nekoliko sretnih lovaca na povoljne cijene razveselila darovnim karticama od 20 dolara ili ih otpratila do blagajne i u potpunosti podmirila njihove račune.

Target nije jedina trgovina čije je police slagala, a podove čistila. Svoje avanture objavila je i iz Walmarta, gdje je čistila i uoči božićne gužve.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 19:20