NEZAUSTAVLJIVI DANIEL

Na ovo je teško ostati ravnodušan. Pogledajte što je tata u invalidskim kolicima izradio za svoje kćeri

 Instagram

Daniel Kotter je 2013. pomagao prijatelju sagraditi kuću kada se nosač na kojem je stajao - više od deset metara u zraku - počeo ljuljati. Napravio je nekoliko koraka i to je zadnje čega se sjeća. A onda se probudio u bolnici. Nesreća ga je, kao aktivnog građevinskog radnika iz West Havena, Utah, ostavila paraliziranog od struka prema dolje, s velikim ozljedama slezene, zdjelice... Međutim, on se nije predao.

Danas je suprug i otac čak šestero djece, a njegova supruga Andrea na društvenim mrežama često dijeli sitnice iz njihova svakodnevnog života. Tako je jedna objava, pregledana više milijuna puta, izazvala salve emocija. Andreja je podijelila kako je Dan, unatoč invalidskim kolicima, i dalje nevjerojatan graditelj koji je bez pomoći majstora sam sagradio sobu iz snova za tri najmlađe kćeri. One su do tada spavale na madracima na podu roditeljske spavaće sobe.

Izgradnja "kućice" s krevetima i galerijom, ukrašenom tapetama s floralnim motivima, trajala je godinu dana, a u projektu su mu se pridružili obiteljski prijatelji i susjedi. Ipak, najveći dio odradio je sam, a video među ostalim otkriva kako se sam penjao i spuštao po ljestvama, sve dok nije ostvario što je želio. Zaista inspirirajuće!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 10:20