Problema s kupovnim salatam ima bezbroj. Oprano, oguljeno i usitnjeno povrće brzo vene i gubi okus. Bez marinade je prazno, s marinadom se jako brzo kvari. Ipak, i u Hrvatskoj je sve veći broj onih koji bi za ručak na poslu najradije pojeli salatu. (Jer nakon takvog obroka možeš normalno raditi). Ideja da salata može biti kompletan lagani obrok relativno je nova na ovom području. Salata postaje ručak ako joj se doda sir, orašasti plodovi, riba ili meso. Ipak, svježe povrće i voće osnova su svake dobre salate. Kupovni dresing još je jedan od problema. Obilno prelivena takvim umakom, bilo kakav salata teško da se može nazvati baš poželjnim obrokom. Velika je šteta što je u nas još vrlo malo salat barova gdje pred vama slažu i začinjavaju salatu po vašoj želji. (veliki plus za Good Food, na uglu zagrebačke Tesline i Gajeve ulice, prvi je korak naprijed…
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....