Mjesec baranjske kuhinje zadnja dva tjedna donosio je zanimljiv gastronomski doživljaj, a priliku da ga i vi iskusite imate još do 26. listopada ove godine, jer do kraja ovog mjeseca Baranjci i Baranjke za vas će spremati langošice, krofne, svinjski paprikaš, natrgano na golubove...
Organizatori ove manifestacije navode kako su vrata otvorena svim ljubiteljima autentičnih baranjskih delicija i onima koji žele usavršiti svoje kulinarske vještine.
"Tijekom cijelog mjeseca naši iskusni baranjski kuhari na rustikalnim i šarmantnim domaćinstvima diljem Baranje, pokazat će vam kako pretvoriti jednostavne sastojke u autentična baranjska jela. Svaka radionica nudi jedinstveno iskustvo, uključujući tradicionalni baranjski doručak!
Šaran na rašljama u na OPG Stipino u Čemincu i pileći paprikaš s trgancima na OPG Šandor Juhas u Zmajevcu samo su neka od jela koja ćemo pripremati", poručili su organizatori.
Ne propustite priliku da naučite više o čarima baranjske kuhinje, dok u njihovoj čuvnoj crvenoj paprici više možete doznati u našoj priči o obitelji Kelemen, koja nam je podijelili recept za fiš paprikaš.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....