ZIMSKA HRANA

Za brzi ručak usred tjedna napravite sočan hot dog s kiselim kupusom i senfom

 Barbara Neveu/
Kombinaciju kobasice i kupusa zimi ne propuštamo, posebice u ovakvom slasnom hot dogu

Trebat će vam:

8 kobasica

8 komada peciva

500 g kiselog kupusa

2 žličice crvene paprike

2 lovorova lista

1 luk

senf

kiseli krastavci

sol i papar

ulje

Priprema:

Na ulju najprije pirjajte luk nasjeckan na polumjesece. Kada poprimi zlatnu boju, dodajte mu kiseli kupus, lovorov list, sol i papar, začinite crvenom mljevenom paprikom. Pirjajte 20-ak minuta, dok kupus malo ne omekša. Po potrebi dolijte vode. Kobasice skuhajte ili ispecite na gril-tavi. Peciva premažite senfom, napunite ih kiselim kupusom, krastavcima i drugim dodacima po želji. Dodajte kobasice i poslužite toplo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. studeni 2024 13:12