Trebat će vam:
sol i svježe mljeveni crni papar pola šalice maslinovog ulja 2 žlice nasjeckanog svježeg kopra 1 žličica sitno ribane korice limuna 4 fileta konzerviranih inćuna 1 mali češanj češnjaka 1 šalica nasjeckanog svježeg peršina ½ šalice nasjeckanog svježeg bosiljka 1 šalica zelenih maslina bez koštica 3 žlice kapara ½ šalice ribanog parmezana 2 žlice svježeg limunova soka |
U mužaru izmješajte inćune i češnjak. Dodajte kopar, peršin, bosiljak, masline, kapare i maslinovo ulje. Unutra naribajte koricu limuna i dodajte sok od limuna. Sve posolite i popaprite te dodajte pola šalice ribanog parmezana. Poslužite sa al dente kuhanim špagetima.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....