Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 30 min
Broj osoba: 1
Sastojci
- 1 pakiranje lisnatog tjesta
- 250g šampinjona
- 2 poriluka
- 2 češnja češnjaka
- sol
- papar
- maslinovo ulje
Priprema
1. korak
Očistite i narežite gljive na ploškice, a poriluk operitze i narežite na kolutiće.
2. korak
Na maslinovom ulju popržite poriluk, pa dodajte šampinjone, češnjka i peršinov list, pa dinstajte dok sva tekućina ne ispari. Posolite i popaprite.
3. korak
Razvaljajte lisnato tijesto i izrežite ga na veće kocke, a na sredinu svake stavite žličicu nadjeva, te preklopite da dobijete oblik trokuta. Rubove spojite tako da tijesto utisnete
vilicom.
4. korak
Pecite u pećnici na 200 stupnjeva oko 15 do 20 minuta dok tijesto ne porumeni.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....