Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 35 min
Broj osoba: 4
Sastojci
- 2x 160 g 2 konzerve tunjevine u ulju
- 50 g krušnih mrvica
- 1 jaje
- 400 g špageta
- 500 ml umaka od rajčice
- 1 ocijeđeni limun
- sviježi peršin
- malo nasjeckanih orašastih plodova po želji
Priprema
1. korak
U posudu stavite tunu koju ste prethodno ocijedili od ulja, jaje, limunov sok, krušne mrvice i svježi peršin te oblikujte kuglice.
2. korak
Zakuhajte vodu za tjesteninu, a dobivene kuglice kratko popržite na maslinovu ulju. Na samom kraju kad je tjestenina gotova, umiješajte kuglice te dodajte umak od rajčice i sve pustite još par minuta na vatri kako bi se sastojci proželi uz konstantno miješanje.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....