![33998711](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2024/06/21/k_33998711_640.jpg)
Sočan steak zalijete sa laganim i osvježavajućim pale aleom Varionice, English aleom Lab Barbe, a i San Servolo Indian pale ale će odlično pasati. Lakša piva svakako možete spojiti sa težim marinadama jakih okusa, a neku od ovih piva svakako možete dodati i u samu marinadu.
Trebat će vam:
50 ml sojina umaka 50 ml aceta balsamica 50 ml worcestershire umaka 2 režnja češnjaka 2 jušne žlice Dijon senfa 3% soli svježe mljeveni papar vode prema potrebi |
![Beefsteak. Piece of grilled BBQ beef marinated in spices and herbs on rustic wooden board over rough wooden desk with copy space. Top view.](https://static.jutarnji.hr/images/live-multimedia/binary/2017/5/8/15/iStock-515857962.jpg)
Priprema:
Umiješajte sastojke i razmutite mutilicom, meso dobro umočite u mješavinu i ostavite od 3 do 6 sati u hladnjaku.