Trebat će vam:
2-4 fileta lososa
500 g špinata
4 češnjaka
1 žlica kapara
1 limun ili limeta
maslinovo ulje
1 žličica senfa
1 žličica meda
malo čilija u prahu po želji
sol
Priprema:
Losos stavite u zdjelu i premažite mješavinom senfa, meda, maslinova ulja i čilija. Pustite da stoji sa strane. Špinat operite i očistite. Nasjeckajte ga. Isto učinite s češnjakom. U većoj tavi zagrijte maslinovo ulje, dodajte češnjak i pola minute kasnije špinat. Pirjajte dok ne povene. Dodajte kapare i dodatno začinite soli i paprom. Pripazite da ne pretjerate sa soli. Podijelite špinat na tanjurima, a na istoj tavi ponovno zagrijte ulje i ispecite losos. Posolite ga. Poslužite losos na špinatu i dodajte krišku limuna ili limete.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....