Trebat će vam:
2 komada pilećih prsa
2 žličice kumina
1 žličica sušenog timijana
malo čilija u prahu
1 grčki jogurt
2 žlice majoneze
2 žlice limunova soka
1 šaka svježeg peršina ili vlasca
sol i papar
zelena salata
povrće po želji
lepinje
maslinovo ulje
Priprema:
U posudi pomiješajte na komade narezano meso, prelijte ga maslinovim uljem pa začinite kuminom, timijanom, čilijem, soli i paprom. Neka odstoji u hladnjaku 30-ak minuta. Na malo ulja na tavi ispecite meso i pustite ga da kratko odmori pa ga narežite na komadiće. Od grčkog jogurta, majoneze, limunova soka, soli, papra, vlasca ili peršina i maslinova ulja napravite umak. Lepinju zapecite na tavi na kojoj ste pekli meso. Napunite je mesom, dodajte umak, zelenu salatu i povrće po želji i poslužite toplo.