Problem nastaje u trenutku kada se kruh prestaje bazično sastojati od ova četiri sastojka, a lista aditiva i E-ova postaje sve duža. Zato je najbolje napraviti svoj domaći kruh, vjerujte nam, jednostavno je! Izdvojili smo tri recepta kojima ćete se uvijek vraćati. Ukusan kruh od sjemenki za dobro jutro, lepinjice za velika druženja i sendvič kruh za najukusnije sendvič kapitalce.
Bacamo se na pripremu!
Zdravi kruh bez brašna i jaja
Ova gusta, bogata i ukusna štruca kruha je slična raženom kruhu, ali puno uzbudljivija. Raznolike sjemenke ovom kruhu daju savršen okus, a najbolje ga je jesti uz malo maslaca i domaćeg džema uz jutarnji čaj. Jedna šnita će vas savršeno zasititi!
Lepinje od pira i maka
Ove lepinje su savršene za ručak na poslu ili za užinu za vaše najmanje. Ono što je odlično jest da tijesto možete zamijesiti i čuvati u hladnjaku par dana, a također se vrlo brzo pripremaju. Genijalne za velika druženja i najukusniji finger food.
Sendvič kruh bez glutena
Savršeno je kada možete napraviti kruh bez glutena koji neodoljivo podjseća na onaj ''pravi''. Ali to je vrlo često prilično teško, ali ako tražite savršenu štrucu za izradu sendviča i tostiranje, ovo je recept za vas!
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....