Težina pripreme: lagano
Vrijeme pripreme: 30 min
Broj osoba: 4
Sastojci
- 1 kg svježih raviola punjenih sirom (manje ako su sušeni)
- 400 g cherry rajčica
- 2 češnja češnjaka, grubo sjeckan
- 4 tikvice, narezane na kolutiće
- 2 jušne žlice maraskina
- 1 čajna žličica majčine dušice
- 3 jušne žlice maslinova ulja
- parmezan, za posipati
Priprema
1. korak
Rajčice posložite u pleh za pečenje, polijte maraskinom, posolite, a zatim dodajte tikvice i češnjak te sve polijte maslinovim uljem i pospite majčinom dušicom.
2. korak
Pecite na 190 stupnjeva dok ne dobiju laganu boju. Raviole skuhajte
prema uputama proizvođača, ocijedite, stavite u tavu, prelijte sokom od pečenja rajčica i tikvica te poslužite pomiješane s pečenim povrćem.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....