Ovog tjedna za ručak redamo klasike. Započinjemo jednostavnom, ali na stolu uvijek dobrodošlom tjesteninom u umaku od rajčice, a zatim nastavljamo prženim tikvicama koje ovog puta poslužujemo uz majonezu od kopra. U srijedu radimo brzo grah varivo s kobasicama, u četvrtak punimo, a potom paprike ubacujemo u pećnicu, dok u petak radimo dagnje s rajčicama koje će se najbolje složiti uz tostirani kruh. Za ovaj ručak tako možete iskoristiti ostatke kruha od prethodnih dana, tostirati ih na tavi s malo maslinova ulja i dobili ste ručak za prste polizati. Kraj tjedna odlučili smo iskoristiti za pripremu pizze iz tave, a zatim sve zajedno zaokružiti omiljenim nedjeljnim ručkom - pečenim piletom s mlincima.
PONEDJELJAK
UTORAK
POHANE TIKVICE S MAJONEZOM OD KOPRA
SRIJEDA
ČETVRTAK
PETAK
SUBOTA
NEDJELJA
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....