Priprema: 20 minuta
Kuhanje: do 1 sat
Porcija: 4
1 patlidžan
5 tikvica
3 crvene paprike
8 velikih zrelih rajčica
3 glavice luka
4 režnja češnjaka
sušena majčina dušica
grančica ružmarina
2 lista lovora
sol i papar
maslinovo ulje
Sve povrće operite i narežite na kockice ili trakice. Posebno usitnite češnjak i luk. U duboku tavu ulijte maslinovo ulje. Pržite luk i češnjak nekoliko minuta. Zatim dodajte papriku, pržite još 5-10 minuta uz povremeno miješanje. Začinite ružmarinom i majčinom dušicom, solju i paprom. Zatim dodajte tikvice, ponovno pržite 5-10 minuta uz povremeno miješanje. Po potrebi dodajte još maslinova ulja. Potom dodajte patlidžan i propržite ga. Pustite da se sadržaj tave lagano kuha. Na kraju dodajte kockice rajčice i lovor.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....