Trebat će vam:
1 jaje
250 g brašna
50 ml vode
prstohvat soli
70 g maslaca
300 g svježeg sira
100 g feta sira
300 g špinata
2 režnja češnjaka
2 jaja za nadjev
Sol i papar
Priprema:
Od jaja, brašna, hladne vode, maslaca i malo soli zamijesite tijesto. Nemojte mijesiti predugo, tek da se sastojci povežu. Umotajte u foliju, spremite u hladnjak i pustite da stoji barem sat vremena. Češnjak nasjeckajte na sitno, a špinat operite. Na malo maslinovog ulja pirjajte češnjak oko pola minute. Na to dodajte špinat i pustite da povene. Ohladite i pomiješajte sa svježim sirom, feta sirom i jajima, soli i paprom. Tijesto razvaljajte i u sredinu stavite nadjev, savinite rubove, a zatim ih premažite s malo otopljenog maslaca. Pecite na 200 stupnjeva oko 30 do 40 minuta.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....