Mirisno voće iz pećnice

Pečeni grejp s jogurtom

 Mario Kučera
Ako se volite počastiti nesvakidašnjim i aromatičnim poslasticama iskušajte ovaj recept koji će vas ugodno iznenaditi!

Težina pripreme: jako lagano
Vrijeme pripreme: 15 min
Broj osoba: 4

Sastojci

  • 1 grejp
  • 1 čvrsti jogurt
  • 2 žlice smeđeg šećera
  • cimet
  • malo mljevenog đumbira

Mario Kučera

Priprema

Grejp prepolovite. Smeđi šećer pomiješajte s malo cimeta i mljevenog đumbira. U posudu za pečenje stavite papir za pečenje pa na njega grejp. Na svaku polovicu grejpa rasporedite po jednu žlicu šećera s cimetom i đumbirom. Pecite ga na 220 stupnjeva dok se šećer ne rastopi i grejp ne dobije koricu. Servirajte uz hladan jogurt posut cimetom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. studeni 2024 23:23