Radni tjedan ovog puta započinjemo kremastim ječmom s povrćem i ostacima pečenja, radimo i polpete od graha, a sredinom tjedna kuhamo gustu pileću juhu na malo drugačiji način. Dodajemo joj, naime, rižu i špinat i pretvaramo je u više nego zasitan obrok. U četvrtak radimo svinjski kare u omiljenom, kremastom umaku od šampinjona, u petak tjesteninu s tunom na još bolji način, a u subotu pitu od mljevenog mesa s pire krumpirom. Umjesto pečenja, u nedjelju mijesimo tijesto za domaća peciva i radimo sočne pureće burgere. Recepte potražite u nastavku.
PONEDJELJAK
UTORAK
SRIJEDA
GUSTA JUHA S PILETINOM, RIŽOM I ŠPINATOM
ČETVRTAK
SVINJSKI KARE U UMAKU OD ŠAMPINJONA
PETAK
SUBOTA
PITA OD MLJEVENOG MESA I PIRE KRUMPIRA
NEDJELJA
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....