Ovotjedni meni započinjemo jednostavnim, ali zasitnim ručkom za koji vam neće trebati više od 20 minuta, a vrlo lako mogao bi postati jedan od vaših favorita - jajima s gljivama i prokulicama. Utorak smo odlučili začiniti nimalo kompliciranom, ali više nego ukusnom pitom s dvije vrste sira i špinatom, a u srijedu kuhamo lonac kelj variva s krumpirom i kobasicom. Tjedan zatim nastavljamo u istom tonu pa tako i dalje kuhamo jednostavno, brzo, ali i slasno i pripremamo palačinku iz pećnice s pršutom, a onda i brze polpete od krumpira i tune. U subotu radimo hrskave domaće njoke, a u nedjelju slasni lungić motamo u lisnato tijesto. Sve recepte potražite u nastavku.
PONEDJELJAK
UTORAK
SRIJEDA
KELJ VARIVO S KRUMPIROM I KOBASICOM
ČETVRTAK
PALAČINKA IZ PEĆNICE S PRŠUTOM
PETAK
SUBOTA
NEDJELJA
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....