Priprema: 40 minuta • Pečenje: 30 minuta • Porcija: 4
Sastojci:
- 6-8 kobasica
- 1 žlica ulja
- 150 g brašna
- 2 jaja
- 180 ml mlijeka
- 1 žličica soli
- 2 žlice otopljenog maslaca
Priprema:
Pećnicu zagrijte na 220 stupnjeva. Kobasice stavite u posudu za pečenje i premažite ih uljem. Pecite dok ne poprime boju i budu gotove, oko 20 minuta.
Dok se kobasice peku, napravite smjesu od brašna, soli, otopljenog maslaca, jaja i mlijeka. Dobro pomiješajte tako da nemate grudica. Pustite da stoji 20-ak minuta.
Kada su kobasice gotove, prelijte ih smjesom i vratite u pećnicu. Pecite na 200 stupnjeva oko 30 minuta ili dok jelo ne poprimi lijepu zlatnu boju.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....