VRIJEME ZA OBITELJ

OVAJ VIKEND KUHAM: Dobri i kvalitetni sastojci, uz malo mašte, mogu postati jako ukusan ručak. Deset odgovora na pitanje što za ručak!

 Berislava Picek / Hanza Media
Za obiteljski ručak kuhamo samo dobru hranu!

Dobri i kvalitetni sastojci, uz malo mašte, mogu postati jako ukusan ručak. Donosimo vam deset ideja što pripremiti ovaj vikend za ručak!

Složenac od starog kruha

Zagreb, 131017.
Jesenska jela; grah s kobasicama i suhim mesom, domaca ukiseljena paprika,slozenac od staroga kruha s sunkom, domaci kruh; rakija, vino.
Foto: Berislava Picek/ CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Fusilli s kestenom i prokulicama

Mario Kučera

Piletina s celerom

Marko Miščević / Hanza Media

Faširanci i čušpajz od buče

Zagreb, 160817.
U restoranu Kod Pere pripremaju za gablec varivo od buce i fasirance.
Foto: Sandra Simunovic / CROPIX
Sandra Šimunović / Hanza Media

Krpice sa zeljem

Berislava Picek / Hanza Media

Rižoto od buče i gorgonzole

Carrot risotto in the plate on wooden table
Getty Images/iStockphoto

Špageti s ricottom, prženim krušnim mrvicama i radičem

Photo&copyright
Mario Kucera         mario_kucera@yahoo,com
Mario Kučera

Punjeni kelj

Zagreb, 170714.
Jela od raznih vrsta povrca. Punjena paprika, punjeni listovi kelja, punjene tikvice, zapecen i punjen luk i rajcica, punjena i zapecena endivija.sva jela pripremila je Mateja Domitrovic.
Foto: Berislava Picek / CROPIX
Berislava Picek / Hanza Media

Grah s ječmom

Grah s ječmom
Berislava Picek / HANZA MEDIA

Pikantna piletina s kuhanim krumpirom

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. studeni 2024 10:19