Trebat će vam:
Tortilje
300 g ostataka pečenja, pilećih prsa ili tune
3 žlice umaka od rajčice
100 g ribanog sira
1 manja glavica luka
1 paprika
Prstohvat čilija u prahu
Sol
Priprema:
Luk nasjeckajte na sitno pa ga kratko pirjajte na malo ulja. Pustite da poprimi boju, a zatim dodajte papriku koju ste također prethodno nasjeckali. Pirjajte još 3-4 minute, dodajte sitno sjeckanu piletinu, ostatke pečenja ili tunu. Promiješajte i dodajte umak od rajčice, začinite čilijem, soli i paprom. Po potrebi dodajte vode. Pirjajte još kratko, a zatim dobivenom smjesom premažite jednu tortilju. Pospite sirom, preklopite drugom tortiljom i pecite na dobro zagrijanoj tavi. Pažljivo okrenite i zapecite i s druge strane. Poslužite uz salatu po želji.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....