Treba vam:
2 glavice luka
malo maslinova ulja
ostatak pečene piletine
kukuruz iz konzerve
2 mrkve
3-4 lista zelene salate
tortilje
majoneza
sriracha
Priprema:
Mrkvu naribajte. Luk izrežite na trakice i na malo maslinova ulja na laganoj vatri pecite u tavi dok se ne karamelizira. Ostatak piletine natrgajte i stavite sa strane. Majonezu i srirachu pomiješajte u zdjelici tako da dobijete umak željene ljutine. Mrkve ogulite i naribajte te stavite sa strane. Salatu operite i narežite na trakice. Tortilje lagano zagrijte nad tavom jednu po jednu pa ih punite karameliziranim lukom, komadićima piletine, kukuruzom koji ste ocijedili, naribanom mrkvom i salatom te za kraj dodajte ljutkasti umak. Prvo preklopite donji dio tortilje, a zatim bočne stranice, kako biste zamotali tortilju. Omotajte je aluminijskom folijom da je lakše držite dok jedete.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....