![33318513](https://static.jutarnji.hr/images/slike/2024/05/12/k_33318513_640.jpg)
Trebat će vam:
300 g mladog špinata
120 g sira s plemenitom plijesni
pola manjeg luka
1 žlica origana
1 režanj češnjaka
2 velika jaja
1 paket gotovog lisnatog tijesta
šaka oraha
sol i papar
Priprema:
Špinat kratko blanširajte i stavite sa strane. Zagrijte pećnicu na 200 °C. Namastite kalup za osam muffina. U posudi pomiješajte špinat, sir, usitnjeni luk i češnjak, malo ulja i orah koji ste narezali na sitno. Začinite sa soli i paprom. Umiješajte jedno jaje u smjesu. Razrežite lisnato na osam kvadrata i stavite u svaku udubinu kalupa za muffine da dobijete zdjelicu od tijesta. Rasporedite ravnomjerno mješavinu po kalupu. Drugo jaje izmiješajte i njime premažite sve košarice. Pecite 25-30 minuta, odnosno dok se košarice ne napuhnu i ne poprime zlatnu boju.