Trebat će vam:
250 g raviola punjenih kozjim sirom i crnim maslinama
1 crvena paprika
1 žuta paprika
100 g crnih maslina
100 g pečene butternut tikve
50 g suhe kobasice
svježi bosiljak
50 g maslaca
2 žlice slatko-ljutog umaka
Priprema:
U puno uzavrele vode stavite raviole te ih kuhajte prema uputama na pakiranju. Šupljikavom žlicom izvadite iz posude, stavite u drugu zdjelu dodajte žlicu maslinova ulja, promiješajte i pustite da se ohlade.
Papriku narežite na trakice i kratko popržite na zagrijanom maslacu. Butternut tikvu narežite na kockice i ispecite u pećnici. Kobasicu narežite na male kockice. Masline usitnite, a mogu biti i u formi paste. Sve sastojke sjedinite, promiješajte i servirajte uz puno svježeg začinskog bilja.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....